Duurzaamheid & zorg

Your Next Jewel sieraden worden met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen, parels en edelstenen. Elk sieraad is zorgvuldig en met liefde gemaakt. Met een goede zorg kun je er een leven lang plezier van hebben. We gebruiken gouden, zilveren, vergulde en vermeil onderdelen die een kwaliteitsafwerking en een levenslange schoonheid bieden. Let op: elke parel en edelsteen die gebruikt wordt, is een beetje anders en varieert van nature in grootte en detaillering. Dat is het mooie van werken met natuurlijke materialen; je verdient iets unieks. Hoewel ik alleen de beste aanslagbestendige en hypoallergene materialen gebruik, raad ik voor een lange levensduur en schoonheid de volgende verzorgingstips aan:

 

Onderhoudsgids:

Vermijd blootstelling van uw sieraden aan stoffen die niet PH-neutraal zijn, zoals parfum, lotion, zonnebrandcrème en haarlak.

Draag uw sieraden niet in zeewater of chloorwater. Houd ze zo droog mogelijk en uit de buurt van overmatige vochtigheid.

Verwijder je sieraden voordat je gaat zwemmen, sporten, in bad gaat en naar bed gaat.

Een goed gebruik is dat je sieraden als laatste omdoet en als eerste afdoet.

 

Bescherming:

Vermijd het dragen tijdens activiteiten die je sieraden blootstellen aan temperatuurwisselingen, krassen, stoten en agressieve chemicaliën.

 Maak ze voorzichtig schoon met een zachte doek na het dragen om overtollige olie en make-up te verwijderen.

Milde oxidatie van met goud vergulde sieraden na verloop van tijd is een volkomen natuurlijk verschijnsel.

Oxidatie wordt niet beschouwd als een aanslag of fout; gebruik een poetsdoekje om de met goud vergulde hardware schoon te maken als dat nodig is.

 

Bewaren:

Bewaar je sieraden in een beschermende zakje of een sieradendoosje als je ze niet draagt om klitten, krassen en oxidatie te voorkomen.