1

Uw winkelmandje is leeg

Life's just too short to wear boring jewelry

About us

Waar ik als tiener echt geen interesse had in juwelen of een eigen zaak te starten, ben ik nu gepassioneerd door juwelen, die ik graag combineer met parels en edelstenen. Via een omweg - ik heb een bachelor Secretariaat-Talen - ben ik toch gebeten geraakt door een microbe, die ik voor de rest van mijn leven zal meedragen.

Wat begon als een bijverdienste - parelcolliers herstellen voor mijn pa - groeide na verloop van tijd uit tot een zelfstandig bijberoep. Door de vele mogelijkheden die zich de jongste tijd aanboden, qua kleur, materiaal en vormen in parels en/of edelstenen, is het een plezier om juwelen te ontwerpen. Nu werk ik voornamelijk in zilver (in goud op aanvraag) en combineer dit graag met mijn favoriete materialen: parels en edelstenen. Dit neemt echter niet weg dat ik ook buitenbeentjes maak met andere materialen, zoals hout en glas of zelfs met paardenhaar.

Alle juwelen zijn handgemaakt en dus uniek. Wilt u een specifiek juweel voor een bepaalde gelegenheid? Ik zet graag jouw wensen om in een schitterend juweel.  

Ook voor herinneringsjuwelen bent u bij mij aan het juiste adres.  Of het nu om een geboortejuweel gaat of om een rouwjuweel ... Ik luister naar uw verhaal en zet het om naar een tastbare herinnering.

Hebt u nog wat oud goud liggen?  U krijgt van mij de beste prijs op de particuliere markt.  U kan echter ook opteren om deze in te ruilen bij aankoop van een nieuw juweel.  Een derde optie is dat we de juwelen gaan transformeren in een nieuw juweel.

Daarnaast kan u bij mij ook terecht voor het herstellen van parelcolliers. Voor complexe stukken wordt eerst een bestek opgemaakt zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ik ben enkel tevreden als u tevreden bent.

Wenst u graag een homesales met vrienden en vriendinnen? Dat kan ook. Ik kom graag bij u thuis om mijn ontwerpen te tonen, waar u dan de juwelen kan passen in alle rust en in uw eigen omgeving.  Voor meer info, graag een berichtje via wiebke(at)papagena.be

 

Meer info over mijn gevolgde opleidingen?  CV