About us

Waar ik als tiener echt geen interesse had in het maken van juwelen (dragen wel, maar maken?  hoh maar!), ben ik nu gepassioneerd door juwelen, en dan vooral parels. Via een omweg - ik heb een bachelor Secretariaat-Talen - ben ik toch gebeten geraakt door een microbe, die ik voor de rest van mijn leven zal meedragen.

Wat begon als een bijverdienste - parelcolliers herstellen voor mijn pa - groeide na verloop van tijd uit tot een zelfstandig bijberoep. Door de vele mogelijkheden die zich de jongste tijd aanboden, qua kleur, materiaal en vormen in parels en edelstenen, is het een plezier om juwelen te ontwerpen. Na een tijdje collecties in edelmetaal gemaakt te hebben, ben ik terug bij mijn eerste liefde terecht gekomen.  Ik werk nu vooral met parels, af en toe ook met edelstenen en dit in combinatie met een afwerking in zilver of goud.

Je kan bij mij ook altijd terecht voor het herstellen van jouw parelcolliers of -armbanden.  Ik geef ze met heel veel liefde en plezier een tweede leven.

Naast de pareljuwelen, heb ik een kleine collectie trouwringen, juwelen met vingerafdruk, naamkettingen en juweeltjes die nog passen binnen mijn stijl en concept .

Meer info over mijn gevolgde opleidingen?  CV